ELEVCOACH

Jessika Sedén har alltid älskat att arbeta med människor och se hur var och en kan utvecklas och förverkliga det de brinner för. Tack vare många år i textilbranschen har Jessika en lång erfarenhet av att arbeta med olika kulturer och åldrar. Vid sidan av Elevcoach driver Jessika även företaget Keep Exploring.

VILKA ÄR VI?

 

Vi är två coacher som har stort fokus på att arbeta med barn & ungdomar och vi möttes faktiskt via en tonåring. Vi upptäckte då att coacher för barn och ungdomar är svårt att hitta och på skolor existerar det knappt alls. Av denna anledning har vi startat Elevcoach!

 

Vår vision är att det ska finnas en Elevcoach kopplad till varje skola för deras ökade trygghet, självutveckling och den resa vi kallar livet med alla dess utmaningar.

Anna Candela har en lång erfarenhet av att arbeta med människor i alla åldrar och har haft privilegiet att få arbeta i många olika branscher. En stor del av hennes arbete är coaching av barn, ungdomar och familjer och driver vid sidan av Elevcoach företaget SoulMind.

Vad gör en Elevcoach?

 

Elevcoaching rör arbetsmässiga och personliga mål och syftar till att öka elevens chanser till att klara sin skolgång och nå sin fulla potential. Det vill säga ett ökat självförtroende, självkänsla och hitta sin plats i tillvaron både enskilt och i grupp.

Var och en arbetar med sina personliga mål och sin identitet. Fokus ligger på lösningar och möjligheter och därmed hitta elevens drivkrafter.

KONTAKTA OSS

FÖLJ OSS

Facebook

Hemsida gjord av Anton Axelsson www.antonaxelsson.myportfolio.com